Betonnen picknicksets voor openbare ruimtes

Betonnen Picknicksets

HeBlad maakt oersterke, vandaalbestendige betonnen picknicktafels voor de openbare ruimte. Deze picknicksets worden in eigen werkplaats gemaakt en van daar uit naar klanten in Nederland, België, Luxemburg Duitsland en Engeland getransporteerd.

Klik op één van de foto's voor de prijzen en afmetingen van die specifieke betonnen picknickset.

Hierboven ziet u een overzicht van al onze picknicksets. In 1996 hebben we onze eerste picknicktafels met losse betonnen banken gemaakt. Deze losse tafels zijn maar enkele jaren door ons gemaakt; in 1998 hebben we deze namelijk vervangen door de Picknickset Standaard.

De losse betonnen bank die we bij de eerste picknicktafel leverde is nog wel steeds bij ons verkrijgbaar. Klik hiervoor op het kopje 'Banken' in de rode bovenbalk.

 

Sinds 1999 maken we ook de Picknickset DeLuxe. Dit is dezelfde picknicktafel, echter de zittingen zijn dan vervangen door hout. Deze houten delen zijn sinds het begin uitgevoerd in Bankirai. Sinds 2010 worden ze echter niet meer met FSC Bankirai uitgevoerd, maar alleen nog maar met FSC Bamboo. Hier is een reden voor. Het wordt steeds moeilijker om nog Bankirai te krijgen met FSC keurmerk. Omdat onze klanten voor het grootste deel scholen en gemeentes zijn, zijn we natuurlijk verplicht om die garantie te kunnen blijven geven. Bamboe is een heel goede vervanger, duurzaamheidsklasse 1.

Sinds 2008 maken we ook de picknickset Romana. Het is onze sjieke uitvoering, compleet met onderplaat geïntegreerd.
Al onze picknicktafels zijn verkrijgbaar in de naturel beton en de antraciet gespoten uitvoering.

Bekijk winkelmandje

Voor offertes & bestellingen
Geen producten