check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Een nieuwe stand

Wij zijn het nieuwe beurs seizoen gestart met een compleet nieuwe stand waarin we onze producten tentoonstellen. Wanneer u ons in het verleden wel eens heeft bezocht op een beurs kunt u zich vast nog wel herinneren dat onze stand op viel door de vele tv schermen rondom waarop foto`s werden getoond en filmpjes werden afgespeeld over onze producten. Dit was weliswaar een schitterende manier om onze producten te showen maar een nadeel was de tijd die het kostte om deze stand op te bouwen. Daarom hebben we nu gekozen voor iets heel anders. Wij zijn gegaan voor 'lichter' zowel letterlijk als in figuurlijke zin. 



We staan overigens sinds afgelopen zondag 4 september tot en met vandaag met onze nieuwe stand op de Spoga Gafa beurs in Keulen. Dit keer met een pingpong-, schaak- en ludospeeltafel, daarbij een van onze picknick sets en natuurlijk ons toppertje, de betonnen tafelvoetbaltafel. 

Tafeltennistafel  Picknickset  Betonnen Schaaktafel  Outdoor schaaktafel  Voetbaltafel voor buiten  

6 september 2016