Inloggen

Picknicksets Standaard en DeLuxe 

 

Hierboven een overzicht van ons assortiment betonnen picknicksets. De tafels zijn te leveren met betonnen zitgedeelte of met bamboe planken. Wij onderscheiden onze buitentafels in een Standaard uitvoering en de De Luxe uitvoering. 
De Standaard uitvoering, de tafel met de betonnen zittingen, is uitermate geschikt voor openbare locaties, de picknicktafels hebben geen onderhoud nodig en zijn vandalisme bestendig. Ideaal langs fietsroutes, parkeerplaatsen, maar natuurlijk ook op schoolpleinen, campings, terrassen en dergelijke. 

De Luxe variant is uitgerust met hoogwaardige kwaliteit bamboe zittingen, duurzaamheidsklasse 1. Door deze planken oogt de tafel net iets sierlijker. Deze picknickset wordt voornamelijk geplaatst op locaties waar toezicht is.

Ook aan onze minder valide medemens hebben we gedacht. We maken sinds een aantal jaren ook een rolstoel toegankelijke picknickset. Het tafelblad is langer aan één zijde en de tafel is iets hoger, zodat een rolstoelgebruiker zich ook een mooi plaatsje aan de tafel kan vergaren door de rolstoel onder het tafelblad te plaatsen. 
 

Overige picknicktafelsNaast het klassieke rechthoekige model leveren we ook een ovale picknickset, ook hier heeft u de keuze uit betonnen of bamboe zittingen. Deze tafel is een lust voor het oog. 

Voor grote groepen, bijvoorbeeld sportclubs, hebben we een XL uitvoering, deze is alleen met betonnen zitbanken te leveren. De tafel biedt plaats aan 18 tot 20 personen!

De picknicksets van HeBlad onderscheiden zich van andere betonnen buitenmeubels vanwege hun relaxte zit. Dit heeft te maken met de afstand en de hoogte van het zitgedeelte ten opzichte van het tafelblad. Hier is goed over nagedacht.

Al onze buitentafels zijn verkrijgbaar in een Naturel Beton uitvoering of in een warme Antraciet gelakte uitvoering. 

​HeBlad
 staat bekend om de term 'hufterproof'. Om onze naam hoog te houden leveren we alleen producten af van de meest hoogwaardige kwaliteit.
Al onze tafels zijn uit één stuk gegoten, dus niet te demonteren. Dit komt de veiligheid ten goede en het demotiveert vandalen.

 

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Jan Tinbergen College Picknickset Standaard Antraciet 11-04-2017 Roosendaal Naar referentie Picknickset Standaard Antraciet
Watersportcentrum De Bijland BV Picknickset Standaard Antraciet 26-04-2017 Tolkamer Naar referentie Picknickset Standaard Antraciet
Ouderraad OBS de Bascule Picknickset DeLuxe Antraciet Ovaal 12-04-2017 Nieuw Amsterdam Naar referentie Picknickset DeLuxe Antraciet Ovaal
W & E van Kasteren BV Picknickset Standaard 30-03-2017 Helmond Naar referentie Picknickset Standaard
University College Utrecht Picknickset DeLuxe Ovaal 05-04-2017 Utrecht Naar referentie Picknickset DeLuxe Ovaal
Bij de vijver aan de linkerzijde van de weg tegeno Picknickset DeLuxe Antraciet Ovaal 12-04-2017 Ryptsjerk Naar referentie Picknickset DeLuxe Antraciet Ovaal
Bs Reflector Picknickset Standaard Antraciet 10-04-2017 Heerhugowaard Naar referentie Picknickset Standaard Antraciet
Amarant Groep - Pannenstraat 5 Picknickset Standaard Antraciet 08-03-2017 Tilburg Naar referentie Picknickset Standaard Antraciet
Willem van Oranje College Picknickset DeLuxe Antraciet 20-02-2017 Wijk en Aalburg Naar referentie Picknickset DeLuxe Antraciet
Jonkerschool Picknickset DeLuxe 01-02-2017 Lathum Naar referentie Picknickset DeLuxe
Beste bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Cher visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Beste bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website