Parkbank Duo in Naturell

Betonnen Parkbank met Duozit en leuning

Deze zitjes zijn ideaal om te plaatsen op (middelbare-) scholen. Bij plaatsing van meerdere bankjes op rij kunnen kinderen hier in "treinzitjes"  met de rug naar elkaar toe plaats nemen. hierdoor onstaan groepjes van maximaal 8 personen die met elkaar kunnen samenzijn.
De bankjes zijn met rugleuningen en kunnen op de stoep geplaatst worden.

Extra mogelijkheden:

  • Bij het plaatsen van deze duobanken op vandaalgevoeligere plekken kunt u er voor kiezen om aan de onderzijde van de poten een "Verankeringsset" (HB.VS) te monteren en deze in te storten. Wilt u deze ankerset toepassen op een bestaand schoolplein, dient u 2 gaatjes in de stoep te graven, en de ankers na het bevestigen aan te storten met een emmertje beton.
  • Wanneer u deze duo bankjes wilt plaatsen op een grasveld, adviseren we u om betonplaten toe te passen.Op de foto van het product ziet u de "Onderplaat Picknickset" (OP.PS). Dit geeft een grote betonverharding in het gras, zeker met het plaatsen van meerdere tafels op rij is dit niet altijd gewenst.
  • Deze Duobank past ook op een "Set Ondervoet beton" (OV.PP.SET). Door het toepassen van deze ondervoet-set blijft er meer gras zichtbaar, waardoor een park niet op een betonnen verharding gaat lijken. Deze betonnen funderingsplaatjes steken rondom 5 cm uit, t.o.v. de poten, waardoor het moeilijk te maaien gras direct tegen de poten aan geen kans krijgt.

Specificaties

Productcode
BB.PB.DUO
Kleur
Naturel Beton
Afmetingen (L x B x H)
180 x 106 x 94 cm
Zithoogte
49,7 cm
Zithoek
103 graden
Gewicht
350 kg
Materiaal zitting
Bamboe
Aantal zitplaatsen
8
€ 1.000,00 excl. BTW
(€ 1.210,00 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 900,00 per stuk, bespaar 9% !
Gratis bezorging in Nederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 11 werkdagen.

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten