Parkbank met Tafel Naturel Beton

Parkbank met tafel en onderplaat

Onze betonnen parkbank met tafel en onderplaat is een praktische aanvulling voor een speelpark of veldje. Door de onderplaat is deze set makkelijk en meteen stabiel te plaatsen op gras of zand. Voordeel is dat de onderplaat en het bankje zo minder snel vies worden. Dat scheelt weer onderhoud!

Kwaliteit van de parkbank en onderplaat

De betonnen parkbank met tafel en onderplaat is zeer sterk. Daardoor wordt vernieling ontmoedigd. Deze set is gemaakt is van een hoge kwaliteit beton zoals u gewend bent van ons. 

Verschillende varianten van de parkbank

De parkbank met tafel en onderplaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op deze pagina ziet u de set in de kleur Natural beton. Deze set is ook verkrijgbaar in twee andere kleuren: Antraciet gelakt en Antraciet-Beton. De afmetingen zijn 248 ×156 centimeter. Verder heeft het bankje een ergonomische zit van 50 cm die dus ook zeer geschikt is voor senioren.

Duurzaam

De parkbank met tafel en onderplaat is een zeer duurzaam product. De zittingen en rugleuningen zijn namelijk uitgevoerd in hoogwaardig geperst bamboe (duurzaamheidsklasse 1). Bamboe is een onuitputtelijke grondstof omdat deze bamboesoort ontzettend snel groeit. Bamboe is in 4 tot 5 jaar weer volgroeid. Bij hardhout kan dat 50 tot wel 100 jaar duren. Verder sterft de stam niet wanneer de bamboe gekapt wordt. Hierdoor vindt geen ontbossing plaats.

Combineer parkbank met andere speltafels

U kunt de Parkbank met tafel en onderplaat makkelijk combineren met een pingpongtafel of een andere speeltafel met een schaaktafel of een dambord. Zo stimuleren we samen het samen buiten spelen.

Populaire parkbank met tafel en onderplaat

De betonnen parkbank met tafel en onderplaat is een zeer populair product. Niet alleen in Nederland, maar ook In het buitenland. De parkbank met tafel en onderplaat komt u tegen in verschillende openbare ruimtes en op campings.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen over deze parkbank met tafel en onderplaat of over een ander product? Kijk dan bij onze veel gestelde vragen of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.
 

Specificaties

Productcode
BB.PBT
Kleur
Naturel Beton
Afmetingen (L x B)
248 x 156 cm
Zithoogte
50 cm
Zithoek
103 graden
Gewicht
1130 kg
Materiaal zitting
Bamboe
Aantal zitplaatsen
4
€ 1.750,00 excl. BTW
(€ 2.117,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.650,00 per stuk, bespaar 5% !
Gratis bezorging in Nederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 11 werkdagen.

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Asielheime Parkbank met Tafel Naturel Beton 27-08-2020 Issum

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten