Picknickset

Mooie, vandalismebestendige picknicksets van HeBlad

Picknicksets zijn al vele jaren een bekend onderdeel van het buitenbeeld. Loop maar eens een bos of een park in en de kans is groot dat u daar een picknickset tegenkomt. Er hebben door de jaren heen heel wat innovaties plaatsgevonden op het gebied van picknicksets, en bij HeBlad vindt u een grote hoeveelheid modellen. We verkopen bijvoorbeeld niet alleen maar rechthoekige picknicksets, maar ook ovale modellen, sets die toegankelijk zijn voor rolstoelen, extra lange modellen en onze speciale picknickset Romana.

Picknicksets in meerdere soorten en maten

HeBlad verkoopt een groot aantal verschillende soorten sets om op te picknicken. De sets bestaan uit een tafel en een aantal banken en zijn ideaal geschikt voor buitenplaatsen, zoals parken, marktpleinen en schoolpleinen. We verkopen sets in standaard uitvoeringen, maar ook deluxe modellen. De standaard modellen zijn voorzien van betonnen zittingen, waarbij we een aantal modellen verkopen die in antraciet zijn gelakt. We hebben dit model voor u in een gewoon rechthoekig model, maar ook ovaal of extra lang. De Deluxe modellen zijn voorzien van zittingen van bamboe. Dit materiaal is dusdanig bewerkt dat het zeer duurzaam is, om precies te zijn zelfs de duurzaamheidsklasse 1.

Speciale modellen voor de ideale picknickplek

Als u een picknickplek wilt hebben die een opvallende uitstraling heeft, dan hebben we ook nog ons speciale model Romana. Dit model, dat gebaseerd is op het Oude Rome, heeft afgeronde, klassieke banken en een eveneens afgeronde tafel. Dit model maakt van elke picknick een speciale gebeurtenis. Maar we hebben ook de standaard modellen in bijzondere uitvoeringen. Kiest u bijvoorbeeld voor onze picknickset DeLuxe Combi 24, dan heeft u een tweetal tafels met banken eromheen die ruimte bieden aan een groep van 24 personen. Onze tafels zijn de ideale toevoeging aan openbare ruimtes. Niet alleen zijn ze ijzersterk en duurzaam, ze zijn door het gebruikte materiaal ook geheel vandalismebestendig.


 

Meer informatie en referenties

Overweegt u een picknicktafel bij ons aan te schaffen? Neemt u dan gerust eens een kijkje op onze website. Hier vindt u alle informatie over de tafels die u nodig heeft, en uiteraard kunt u hier ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Op onze site vindt u ook vele referenties van tevreden gebruikers. U kunt bij elk van deze referenties ook foto's zien van de sets op hun nieuwe plek. Zo krijgt u een goede indruk hoe de set er ook op uw locatie uit kan zien!

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website