Betonnen tafeltennistafel

Onze betonnen tafeltennistafels zorgen voor oneindig veel buitenspeelplezier. Het tafeltennisspel bestaat al lang maar ook de nieuwe generatie weet de pingpongtafel te vinden op scholen, campings en buurtveldjes. Deze betonnen tafeltennistafel is weerbestendig en oerdegelijk. Een supersterk en daardoor duurzaam speeltoestel, een aanwinst voor elke openbare of drukbezochte buiten ruimte.

Betonnen tafeltennistafel in verschillende formaten

Er is een ruime keuze in betonnen tafeltennistafels. Natuurlijk is er de klassieke, standaard tafeltennisafmeting. Een rechthoekig blad van 274 bij 152cm. Ook beschikbaar met afgeronde hoeken. Deze tafeltennistafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld groen, blauw, naturelbeton of antracietbeton. Naast de standaard rechthoekige tafel en de rechthoekige tafeltennistafel met afgeronde hoeken is er ook de ronde tafeltennistafel. Deze heeft een diameter van 2.60 meter. Ook bij dit model kunt u kiezen tussen de kleuren blauw, groen, naturelbeton en antracietbeton. Alle genoemde pingpongtafels zijn gemaakt van beton. Het meest speciale is dat ze uit één stuk beton bestaan. Ze zijn dus niet demontabel. Daardoor zijn deze betonnen tafeltennistafels juist zo sterk. Het nodigt vandalen dus niet uit om vernielingen aan te brengen.

Ook over de laklaag is nagedacht. Deze is extreem sterk zodat de kleur lang behouden blijft en niet bij het minste stootje beschadigt. De kleur is aangebracht in 3 lagen. Allereerst een witte primer laag die een goede hechting geeft tot in de poriën van het beton. Daarop is vervolgens een witte laklaag aangebracht en als finishing touch volgt de groene (RAL6009) of blauwe (RAL 5005) lak. We gebruiken een hoogwaardige twee componenten polyurethaan-lak. Zo is deze laag zeer slijtvast.

Pingpongtafel van beton is populair

De betonnen tafeltennistafel van HeBlad is niet alleen populair in Nederland. Deze is intussen internationaal bekend. Ook in België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Engeland en zelfs overzee vinden deze tafeltennistafels gretig aftrek. De pingpongtafels zijn bijvoorbeeld te vinden op scholen, in openbare ruimten en op campings. Niet zo gek want er zitten verschillende voordelen aan de betonnen tafeltennistafel van HeBlad:
  • Vergt weinig onderhoud.
  • Is duurzaam.
  • Sterk en robuust, nodigt vernieling niet uit.
  • Stimuleert buiten spelen.
  • Zorgt voor gezelligheid en samenspel.
  • U bestelt hier direct bij de leverancier!

Combineer tafeltennistafel met andere betonnen speltafels

Wanneer de ruimte het toelaat, is het ideaal om een betonnen tafeltennistafel te combineren met een betonnen picknickset of bank . En kent u de speltafels ook al? Een schaaktafel of dambord bijvoorbeeld. Of kies voor een picknickset met daarin 3 verschillende spelborden . Ook hebben we een tafel voor Teqball, het populaire voetvolleybalspel.
 

Vragen over pingpongtafels?

Heeft u nog vragen over de betonnen tafeltennistafel of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Of kijk eens bij onze veel gestelde vragen en de informatie over de levering van onze producten.

Video's

Voetvolleybaltafel en pingpongtafel bij V.V. Bladella

Voetvolleybal Bladella

Levering van betonnen pingpongtafel door HeBlad

Voetvolleybal tafel in gebruik

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Speelveld Pingpongtafel Afgerond Groen 02-06-2020 Overveen Naar referentie Pingpongtafel Afgerond Groen
Speelveld Pingpongtafel Afgerond Groen 02-06-2020 Haarlem Naar referentie Pingpongtafel Afgerond Groen
Smallsteps de Fliert Pingpongtafel Groen 26-05-2020 Twello Naar referentie Pingpongtafel Groen
Basisschool Sint Theresia Pingpongtafel Afgerond Blauw 25-05-2020 Mariënvelde Naar referentie Pingpongtafel Afgerond Blauw
St Dorpsbelang en Dorpshuis 2e Exloermond Pingpongtafel Groen 25-05-2020 2e Exloermond Naar referentie Pingpongtafel Groen
Bureau Marineterrein Amsterdam Pingpongtafel Rond Naturel Beton 02-06-2020 Amsterdam Naar referentie Pingpongtafel Rond Naturel Beton
Iepenstraat Oss Pingpongtafel Afgerond Groen 15-05-2020 Oss Naar referentie Pingpongtafel Afgerond Groen
Speeltuin de Vergd Pingpongtafel Afgerond Blauw 07-05-2020 Enspijk Naar referentie Pingpongtafel Afgerond Blauw
Versteeg grond en sloopwerken Pingpongtafel Groen 12-05-2020 Zwijns Naar referentie Pingpongtafel Groen
De Lichtenvoorde Pingpongtafel Blauw 08-05-2020 Harreveld Naar referentie Pingpongtafel Blauw

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.