Betonnen pingpongtafel

Onze betonnen pingpongtafels zorgen voor oneindig veel buitenspeelplezier. Het tafeltennisspel bestaat al lang maar ook de nieuwe generatie weet de tafeltennistafel te vinden op scholen, campings en buurtveldjes. Deze betonnen pingpongtafel is weerbestendig en oerdegelijk. Een supersterk en daardoor duurzaam speeltoestel, een aanwinst voor elke openbare of drukbezochte buiten ruimte.

Betonnen pingpongtafel in verschillende formaten

Er is een ruime keuze in betonnen pingpongtafels. Natuurlijk is er de klassieke, standaard tafeltennisafmeting. Een rechthoekig blad van 274 bij 152cm. Ook beschikbaar met afgeronde hoeken. Deze tafeltennistafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld groen, blauw, naturelbeton of antracietbeton. Naast de standaard rechthoekige tafel en de rechthoekige pingpongtafel met afgeronde hoeken is er ook de ronde pingpongtafel. Deze heeft een diameter van 2.60 meter. Ook bij dit model kunt u kiezen tussen de kleuren blauw, groen, naturelbeton en antracietbeton. Alle genoemde pingpongtafels zijn gemaakt van beton. Het meest speciale is dat ze uit één stuk beton bestaan. Ze zijn dus niet demontabel. Daardoor zijn deze betonnen tafeltennistafels juist zo sterk. Het nodigt vandalen dus niet uit om vernielingen aan te brengen.

Ook over de laklaag is nagedacht. Deze is extreem sterk zodat de kleur lang behouden blijft en niet bij het minste stootje beschadigt. De kleur is aangebracht in 3 lagen. Allereerst een witte primer laag die een goede hechting geeft tot in de poriën van het beton. Daarop is vervolgens een witte laklaag aangebracht en als finishing touch volgt de groene (RAL6009) of blauwe (RAL 5005) lak. We gebruiken een hoogwaardige twee componenten polyurethaan-lak. Zo is deze laag zeer slijtvast.

Pingpongtafel van beton is populair

De betonnen pingpongtafel van HeBlad is niet alleen populair in Nederland. Deze is intussen internationaal zeer bekend. Ook in België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Engeland en zelfs overzee vinden deze tafeltennistafels gretig aftrek. De pingpongtafels zijn bijvoorbeeld te vinden op scholen, in openbare ruimten en op campings. Niet zo gek want er zitten vele voordelen aan de betonnen tafeltennistafel van HeBlad:
  • Vergt weinig onderhoud.
  • Is duurzaam.
  • Sterk en robuust, nodigt vernieling niet uit.
  • Stimuleert buiten spelen.
  • Zorgt voor gezelligheid en samenspel.
  • U bestelt hier direct bij de leverancier!

Combineer tafeltennistafel met andere betonnen speltafels

Wanneer de ruimte het toelaat, is het ideaal om een betonnen pingpongtafel te combineren met een betonnen picknickset of bank . En kent u de speltafels ook al? Een schaaktafel of dambord bijvoorbeeld. Of kies voor een picknickset met daarin 3 verschillende spelborden . Ook hebben we een tafel voor Teqball, het populaire voetvolleybalspel.
 

Vragen over pingpongtafels?

Heeft u nog vragen over de betonnen pingpongtafel of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Of kijk eens bij onze veel gestelde vragen en de informatie over de levering van onze producten.

Video's

Voetvolleybaltafel en pingpongtafel bij V.V. Bladella 

Voetvolleybal Bladella 

Levering van betonnen pingpongtafel door HeBlad 

Voetvolleybal tafel in gebruik 

 

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Gemeente Rheden Pingpongtafel Afgerond Naturel Beton 18-09-2020 Velp Naar referentie Pingpongtafel Afgerond Naturel Beton
Basisschool de Linde Pingpongtafel Groen 18-09-2020 Oldenzaal Naar referentie Pingpongtafel Groen
Cultuurtechniek H.G van Dorresteijn Pingpongtafel Afgerond Groen 10-09-2020 Soest Naar referentie Pingpongtafel Afgerond Groen
't Spandersbosch Pingpongtafel Groen 01-09-2020 Hilversum Naar referentie Pingpongtafel Groen
Droompark buitenhuizen Pingpongtafel Afgerond Groen 01-09-2020 Velsen-Zuid Naar referentie Pingpongtafel Afgerond Groen
Plein Pingpongtafel Blauw 11-09-2020 Nieuw-Lekkerland Naar referentie Pingpongtafel Blauw
Het Groenbedrijf Pingpongtafel Blauw 18-09-2020 Deventer Naar referentie Pingpongtafel Blauw
Hoveniersbedr. K. de Bruin BV Pingpongtafel Afgerond Blauw 25-08-2020 Rhoon Naar referentie Pingpongtafel Afgerond Blauw
SWS De Sprang Pingpongtafel Afgerond Groen 10-09-2020 Tollebeek Naar referentie Pingpongtafel Afgerond Groen
SWS De Swirrel Pingpongtafel Blauw 03-09-2020 Britsum Naar referentie Pingpongtafel Blauw

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.