Betonnen tafeltennistafel

Onze betonnen tafeltennistafels zorgen voor oneindig veel buitenspeelplezier. Het tafeltennisspel bestaat al lang maar ook de nieuwe generatie weet de pingpongtafel te vinden op scholen, campings en buurtveldjes. Deze betonnen tafeltennistafel is weerbestendig en oerdegelijk. Een supersterk en daardoor duurzaam speeltoestel, een aanwinst voor elke openbare of drukbezochte buiten ruimte.

Betonnen tafeltennistafel in verschillende formaten

Er is een ruime keuze in betonnen tafeltennistafels. Natuurlijk is er de klassieke, standaard tafeltennisafmeting. Een rechthoekig blad van 274 bij 152cm. Ook beschikbaar met afgeronde hoeken. Deze tafeltennistafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld groen, blauw, naturelbeton of antracietbeton. Naast de standaard rechthoekige tafel en de rechthoekige tafeltennistafel met afgeronde hoeken is er ook de ronde tafeltennistafel. Deze heeft een diameter van 2.60 meter. Ook bij dit model kunt u kiezen tussen de kleuren blauw, groen, naturelbeton en antracietbeton. Alle genoemde pingpongtafels zijn gemaakt van beton. Het meest speciale is dat ze uit één stuk beton bestaan. Ze zijn dus niet demontabel. Daardoor zijn deze betonnen tafeltennistafels juist zo sterk. Het nodigt vandalen dus niet uit om vernielingen aan te brengen.

Ook over de laklaag is nagedacht. Deze is extreem sterk zodat de kleur lang behouden blijft en niet bij het minste stootje beschadigt. De kleur is aangebracht in 3 lagen. Allereerst een witte primer laag die een goede hechting geeft tot in de poriën van het beton. Daarop is vervolgens een witte laklaag aangebracht en als finishing touch volgt de groene (RAL6009) of blauwe (RAL 5005) lak. We gebruiken een hoogwaardige twee componenten polyurethaan-lak. Zo is deze laag zeer slijtvast.

Pingpongtafel van beton is populair

De betonnen tafeltennistafel van HeBlad is niet alleen populair in Nederland. Deze is intussen internationaal bekend. Ook in België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Engeland en zelfs overzee vinden deze tafeltennistafels gretig aftrek. De pingpongtafels zijn bijvoorbeeld te vinden op scholen, in openbare ruimten en op campings. Niet zo gek want er zitten verschillende voordelen aan de betonnen tafeltennistafel van HeBlad:
  • Vergt weinig onderhoud.
  • Is duurzaam.
  • Sterk en robuust, nodigt vernieling niet uit.
  • Stimuleert buiten spelen.
  • Zorgt voor gezelligheid en samenspel.
  • U bestelt hier direct bij de leverancier!

Combineer tafeltennistafel met andere betonnen speltafels

Wanneer de ruimte het toelaat, is het ideaal om een betonnen tafeltennistafel te combineren met een betonnen picknickset of bank . En kent u de speltafels ook al? Een schaaktafel of dambord bijvoorbeeld. Of kies voor een picknickset met daarin 3 verschillende spelborden . Ook hebben we een tafel voor Teqball, het populaire voetvolleybalspel.
 

Vragen over pingpongtafels?

Heeft u nog vragen over de betonnen tafeltennistafel of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Of kijk eens bij onze veel gestelde vragen en de informatie over de levering van onze producten.

Video's

Voetvolleybaltafel en pingpongtafel bij V.V. Bladella

Voetvolleybal Bladella

Levering van betonnen pingpongtafel door HeBlad

Voetvolleybal tafel in gebruik

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Imkerij de Traay B.V. Pingpongtafel Groen 02-07-2020 Lelystad Naar referentie Pingpongtafel Groen
Droompark Enkhuizer Strand Pingpongtafel Groen 02-07-2020 Enkhuizen Naar referentie Pingpongtafel Groen
Nicolaas school Pingpongtafel Afgerond Blauw 01-07-2020 Rotterdam Naar referentie Pingpongtafel Afgerond Blauw
Summa College Pingpongtafel Afgerond Groen 03-07-2020 Eindhoven Naar referentie Pingpongtafel Afgerond Groen
Alg. Chr. Bassischool De Regenboog Pingpongtafel Groen 30-06-2020 Bilthoven Naar referentie Pingpongtafel Groen
Sint Maartens College Maastricht Pingpongtafel Groen 26-06-2020 Maastricht Naar referentie Pingpongtafel Groen
Flevo Golf Resort Pingpongtafel Blauw 02-07-2020 Lelystad Naar referentie Pingpongtafel Blauw
Van Vliet Buitenruimte Pingpongtafel Groen 30-06-2020 Harmelen Naar referentie Pingpongtafel Groen
CBS De Lichtboei Pingpongtafel Afgerond Blauw 16-06-2020 Oostwold Naar referentie Pingpongtafel Afgerond Blauw
Speelveld aan de Gouwe Pingpongtafel Groen 16-06-2020 Assen Naar referentie Pingpongtafel Groen

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.