Betonnen parkbank

Duurzaamheid met onze betonnen parkbanken

HeBlad is specialist op het gebied van een perfecte betonnen parkbank. We gebruiken voor het maken van onze parkbanken beton van de hoogste kwaliteit. Als we voor het fabriceren van een parkbank beton gebruiken, dan doen we dit omdat een betonnen parkbank niet stuk te krijgen is, duurzaam is en er gewoon strak uitziet. We hebben verschillende modellen voor u in ons assortiment.

HeBlad voor een strak beton parkbank model

HeBlad is expert als het aankomt op het maken van straatmeubilair van beton. Naast parkbanken maken we namelijk ook nog picknicksets, pingpongtafels en straatvoetbalspellen. Voor al deze items gebruiken we beton, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze de stevigste zijn die er te vinden zijn. We gebruiken voor onze parkbanken beton uit een stuk. Op deze manier bevatten de banken geen naden die los kunnen raken en is onze beton parkbank nagenoeg hufterproof!

Elke parkbank beton uit een stuk

We hebben meerdere modellen betonnen parkbank in ons assortiment. Ons meest basic model is de Betonbank Standaard. We hebben voor deze strakke parkbank beton gebruikt, net als bij onze andere modellen. De kleur van deze bank is naturel beton. We hebben dit model ook in de kleur antraciet, op de bank gespoten in 2 lagen hoogwaardige lak. Een aanvulling op dit model is de variant met twee planken van duurzaam, comfortabel bamboe. Zowel de uitvoering met als zonder bamboe is ook in een ovalen versie te krijgen. Dan hebben we ook nog een uitvoering van de bank met een rugleuning, eveneens van FSC-gecertificeerd bamboe. We hebben dit model zowel met als zonder extra bodemplaat, die bedoeld is voor nog meer stevigheid. Tot slot hebben we nog de Boombank Deluxe Ovaal, waarbij drie ovalen banken om een boom geplaatst worden.

Voor parkbanken beton gebruiken

Onze stevige, stijlvolle parkbanken staan inmiddels niet alleen door heel Nederland, maar ook in andere landen in Europa. Onze vrachtwagens rijden met ons straatmeubilair naar landen als België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Engeland en Denemarken. We hebben veel ervaring in het plaatsen en installeren van onze meubels en kunnen u met advies terzijde staan als u vragen heeft. Op onze website vindt u voor elk model beton parkbank uitgebreide informatie, alsmede een productblad en detailtekening. U kunt hier ook simpel een vrijblijvende offerte aanvragen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website