Betonbank

Stevige betonnen banken van HeBlad

Schaft u een bank aan voor uw openbare ruimte, dan doet u dit uit het oogpunt dat uw bezoekers hier vele jaren met plezier gebruik van kunnen maken. Met andere woorden, u wilt een bank die er mooi uitziet, maar die ook tegen een stootje kan. HeBlad maakt betonbanken die gegarandeerd vandalismebestendig zijn. Ze zijn van dusdanig stevig materiaal gemaakt dat u niet bang hoeft te zijn dat er ongewenste dingen mee gebeuren.

Een betonbank voor elke plek

Een mooie betonbank is een verrijking voor elke openbare ruimte. Als u ons een van onze vele modellen betonbanken laat plaatsen, dan weet u zeker dat u een bank krijgt waar u jarenlang plezier aan zult beleven. HeBlad is onderdeel van Metselberijf Gebr. van der Heijden BV, een bedrijf dat garant staat voor service en kwaliteit. Kiest u bijvoorbeeld op onze website een van de modellen banken uit ons assortiment, dan ziet u onderaan de pagina een grote hoeveelheid referenties van tevreden gebruikers. Veel van deze referenties zijn vergezeld van foto's van de locatie waar onze betonbanken zijn geplaatst. Door deze foto's krijgt u een goed beeld van hoe een van onze betonbanken er ook op uw schoolplein of in uw park er uit komt te zien.

Verschillende modellen banken op een rijtje

Op onze website vindt u een overzicht van alle banken die we in ons assortiment hebben. We hebben ervoor gezorgd dat we veel variatie hebben in de modellen die we aanbieden. We hebben bijvoorbeeld een betonbank die precies doet wat zijn naam impliceert en die dan ook geheel van beton is. Een comfortabel, strak model dat past in elk park. Maar we hebben ook modellen die een speelsere variatie zijn op het bekende model. We hebben bijvoorbeeld banken die in een mooie antracietkleur zijn gespoten. Voeg aan dit model onze FSC-gecertificeerde bamboeplanken toe en u heeft een bank waar elke openbare ruimte een verrijking aan heeft.

Uitmuntende service van HeBlad

Als u bij ons een bank, of een van onze andere producten, bestelt, dan weet u dat uw bestelling in goede handen is. Wij zorgen ervoor dat de bank veilig op uw locatie arriveert, en dat hij daar vakkundig wordt gemonteerd. Een bank die wij neerzetten blijft net zolang staan als u wilt, vandalen hebben met onze producten geen kans!

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website