Tafelvoetbaltafel buiten

Het klinkt misschien apart, maar heeft u wel eens overwogen om op uw schoolplein een tafelvoetbaltafel neer te zetten? We horen het u denken: "Een tafelvoetbaltafel buiten neerzetten? Dat kan toch niet? Hoe zit het met de weersomstandigheden en eventuele vandalen?" We kunnen u echter geruststellen, want onze buiten tafelvoetbaltafel is namelijk dusdanig stevig vervaardigd dat deze alle elementen en omstandigheden kan weerstaan. Een buiten tafelvoetbaltafel kopen is dan ook bij ons een garantie voor vele uurtjes voetbalplezier voor iedereen! Kijk snel op onze website, Pingpongtafel.nl voor meer informatie over de tafelvoetbaltafel voor buiten, evenals onze andere producten.

Sterk als beton

Om een buiten tafelvoetbaltafel te maken waarvan je er opaan kunt dat deze ook daadwerkelijk heel blijft, moet je er voor zorgen dat deze stevig gemaakt is. Dit is de reden dat wij hem vervaardigen uit een enkel stuk beton. Dit is schier onverwoestbaar, waar ook nog eens bij komt dat de tafel praktisch onmogelijk te verplaatsen is zonder dat hier zwaar materiaal aan te pas komt. Uiteraard bestaat een tafelvoetbaltafel niet alleen maar uit een bak, vandaar ook dat we de andere elementen ook extra stevig hebben gemaakt. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de stangen waar de poppetjes mee rondgedraaid worden (roestvrij staal) en de poppetjes zelf (ijzersterk kunststof). Door alle elementen van de tafel extra sterk te maken en hierbij louter roestvrije materialen te gebruiken, is onze buiten tafelvoetbaltafel tegen alle elementen bestand.

Meer informatie over de producten van HeBlad

Wilt u een buiten tafelvoetbaltafel kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om onze mogelijkheden te bespreken. Samen met u kunnen we dan bekijken hoe we de tafel het beste op uw schoolplein in kunnen passen. Op onze website vindt u niet alleen alle informatie die u maar nodig kunt hebben, hier staan ook vele referenties van tevreden gebruikers van onze tafelvoetbaltafels, evenals onze vele andere producten. Bij de referenties staan meestal ook foto's, zodat u hier kunt zien hoe onze tafels er ook op uw schoolplein uit zouden kunnen zien!

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website