Parkbank

Hoge kwaliteits banken voor uw park

HeBlad heeft voor u de ideale parkbank in de aanbieding. We zijn een bedrijf met veel ervaring op het gebied van outdoor meubelen en ontspanning, en gebruiken deze jarenlange ervaring om ervoor te zorgen dat onze klanten optimaal tevreden zijn over de producten die we leveren. Een van onze topproducten is onze parkbank. Deze bank is vervaardigd van de beste materialen, ziet er mooi uit en is zeer comfortabel. Met andere woorden: ook de ideale bank voor uw park!

Een bank voor elk park

Ondanks dat er in Nederland en de rest van Europa vele verschillende soorten parken zijn, kom je toch vaak dezelfde bank tegen. U kent het model vast wel, en heeft er zonder enige twijfel al vanaf uw kindertijd opgezeten. Wij van HeBlad houden echter wel van een beetje variatie en hebben door de jaren heen dan ook al vele verschillende modellen ontwikkeld. Als u op onze website klikt op het kopje Banken, dan zult u zien dat hier een grote variatie aan parkbanken op beschikbaar is. We hebben een strak standaard model dat geheel van natuurlijk beton is gemaakt, maar ook modellen die antraciet zijn gelakt, die voorzien zijn van bamboe planken, ovale modellen, of banken die een speciale onderplaat hebben voor nog meer stabiliteit en comfort.

Parkbanken van de beste materialen

HeBlad maakt haar parkbanken louter van de beste materialen. We doen dit om u er van te verzekeren dat een bank die bij ons wordt aangeschaft een duurzaam product is. Neem bijvoorbeeld de bamboe planken die we bij sommige van onze modellen voor de zitting en rugleuning hebben gebruikt. Deze zijn gemaakt van een speciale soort bamboe die het FSC-keurmerk heeft gekregen. De bamboe planken zijn daarnaast op dusdanige wijze op de bank geplaatst dat ze er door eventuele vandalen met geen mogelijkheid af te krijgen zijn. De banken zijn daarnaast ook zeer zwaar door het gebruikte beton, en niet zomaar van hun plaats te tillen. Ondanks dat elk model parkbank zeer robuust is, hebben we er toch ook voor gezorgd dat ze er mooi uitzien. Neem ons antraciet gelakte model, dat een verrijking is voor elke openbare ruimte waar hij staat. De ideale bank voor uw park, maar ook voor schoolpleinen, speeltuinen en andere openbare ruimtes.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website