Tafelvoetbaltafel​

In onze moderne wereld zijn er toch nog een aantal klassieke speelapparaten die altijd succes hebben. Wat ons betreft staat de tafelvoetbaltafel hierbij bovenaan in de lijst. Zet een tafelvoetbalspel in een kamer en u kunt er op rekenen dat hier binnen de kortste keren een groep kinderen of volwassenen omheen staat om een potje te spelen. Om hierop in te spelen heeft HeBlad een tafelvoetbaltafel ontwikkeld die buiten kan staan, op het schoolplein of in een speeltuin bijvoorbeeld. De tafel is net zo compleet als standaard tafelvoetbaltafels, maar dan dusdanig stevig gemaakt dat hij alle weerselementen kan weerstaan. Ook tegen vandalisme zijn deze tafels zonder problemen bestand.

Tafelvoetbaltafels voor buiten

Als je een tafelvoetbaltafel maakt voor buiten, dan moet je er daarbij natuurlijk wel rekening mee houden dat je deze tafel zo stevig mogelijk maakt. Vandaar ook dat onze tafel is gemaakt uit een enkel blok beton. Hierdoor zitten er aan de tafel geen elementen die losgehaald kunnen worden en is het ook praktisch onmogelijk om de tafel te verplaatsen. We hebben er daarnaast voor gezorgd dat de stangen waar de poppetjes op zitten van ijzersterk roestvrij staal zijn gemaakt, waarbij de poppetjes zelf zijn vervaardigd van onverwoestbaar kunststof. Zo is een tafel ontstaan die alle omstandigheden aan kan en waar iedereen lang van kan genieten! 

Extra elementen voor de tafels

Bij elke tafel leveren we een zestal balletjes om mee te voetballen. Het is uiteraard mogelijk om er hier meer van te bestellen. We bieden daarnaast ook de mogelijkheid om voor de poppetjes uit meerdere kleuren te kiezen. Als tussen de beschikbare kleuren ook bijvoorbeeld uw schoolkleuren zitten, dan kunt u dit zodoende mooi personaliseren! HeBlad heeft naast het tafelvoetbalspel meerdere andere producten voor u te koop. Zo hebben we ook een assortiment tafeltennistafels voor buiten, evenals schaaktafels en zelfs een mens erger je niet tafel. Ook verkopen we ijzersterke, stijlvolle banken en picknick tafels. Neem gerust een keer vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken. We staan u graag te woord!

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website