Tafelvoetbalspel​

Tafelvoetbal blijft een spel dat veel mensen aanspreekt. Zet ergens een tafelvoetbalkast neer en je hebt er binnen korte tijd een groep mensen omheen die fanatiek aan het spelen zijn. De aantrekkingskracht is net zo groot voor een voetbalkast buiten. HeBlad maakt dergelijke kasten, van materiaal dat geheel vandalismebestenig is. Het is een uniek element voor elk schoolplein of speeltuin, waarmee u zeker weet dat u de kinderen bij u op school of in de buurt een fantastische nieuwe belevenis biedt. Kijkt u eens op onze site, pingpongtafel.nl, voor de mogelijkheden die we op het gebied van een voetbaltafelspel voor buiten kunnen bieden.

Stevig tafelvoetballen

Met een tafelvoetbalspel van HeBlad weet u zeker dat u een speeltoestel neerzet waar de kinderen lang plezier aan zullen beleven. Deze tafels zijn namelijk uit een enkel stuk beton gegoten en zodoende helemaal vandalismebestendig en bestand tegen elk weertype. Dit betekent bijvoorbeeld dat de bovenkant en het onderstuk niet van elkaar losgehaald kunnen worden. Voor de overige elementen, zoals de voetbalstangen, poppetjes en doeltjes, is roestvrijstaal en onbreekbaar kunststof gebruikt. Zodoende weet u dat u een tafel aanschaft die vele jaren meegaat en waar kinderen jarenlang plezier aan zullen beleven. Bij de tafel worden zes balletjes geleverd, maar u kunt er natuurlijk ook altijd extra balletjes bij bestellen. Poppetjes en scorebalken zijn eventueel nog te verkrijgen in zes verschillende kleuren.

Een perfecte tafelvoetbalervaring

Wilt u ons voetbaltafelspel wel eens in actie zien? Kijk dan op onze site voor meerdere video's van onze tafel. Op onze site vindt u ook vele ervaringen van onze gebruikers. De voetbaltafels van HeBlad staan door heel Nederland en worden op menig schoolplein met zeer veel plezier gebruikt. Dit kunt u allemaal teruglezen in de recensies op onze site, waar we ook foto's bij hebben geplaatst. Met HeBlad weet u zeker dat u een product van onverwoestbare kwaliteit in huis haalt. Naast tafelvoetbaltafels hebben we ook nog vele andere producten, zoals bijvoorbeeld een mooie pingpongtafel in verschillende uitvoeringen, mooie picknick tafels en banken, schaaktafels van beton en meer. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.
 

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website