Tafeltennistafel 

Lekker buiten tafeltennissen

Wat is er nou leuker dan een potje tafeltennissen met je vriendjes of vriendinnetjes? U kunt kinderen bijna geen groter plezier doen dan een van die stevige tafeltennistafels van HeBlad te plaatsen bij uw school, speeltuin, camping of andere openbare ruimte
.

Tafeltennissen in de open lucht

Tafeltennis is altijd al een van de populairste sporten geweest voor de jeugd. Welk kind vindt het nou niet leuk om samen met andere kinderen op een speelse manier sportief bezig te zijn? Een tafeltennistafel van HeBlad is dan ook een gegarandeerd succes. Wij vervaardigen tafels van de hoogste kwaliteit, van stevige materialen die gegarandeerd tegen een stootje kunnen. U hoeft er dan ook niet bang voor te zijn dat er iets met de tafels gebeurt, ze zijn nagenoeg hufterproof! HeBlad heeft meerdere modellen tafeltennistafels in de aanbieding. We verkopen de standaard groene, rechthoekige tafel die u waarschijnlijk ook nog wel kent uit uw jeugd, maar ook een hip blauw model en een robuuste tafel in de kleur naturel beton. Daarnaast hebben we ook een speciale tafeltennistafel met afgeronde hoeken, die het spelen nog eens extra veilig maakt. Tot slot kunt u bij ons terecht voor een ronde tafeltennistafel. Deze voegt weer een heel nieuwe element toe aan het bekende spel, en is net als de andere tafels groot genoeg om met een groepje tegelijk te spelen.

Uw eigen pingpongtafel

HeBlad maakt al sinds 1994 tafeltennistafels. We vervoeren deze tafels met onze eigen vrachtwagens door heel Europa. Onze tafels staan al in landen als Duitsland, Engeland, Denemarken, Frankrijk en België. Na vervoer wordt de tafel door onze medewerkers stevig verankerd op de plek waar u hem wilt hebben, waarna hij alle elementen kan doorstaan. Met onze tafels weet u zeker dat u een product aanschaft waar u, en vooral de kinderen bij u op school of in de buurt, jarenlang plezier van kunnen hebben. Naast tafels verkopen we ook alle bijbehorende spullen, zoals pingpong-batjes en -balletjes. Het is ook mee te doen aan onze jaarlijkse scholenwedstrijd, waar u een eigen tafel mee kunt winnen. Meer informatie hierover vindt u elders op de site. Voor informatie over de tafel van uw keuze kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor een offerte hoeft u op de productpagina van een van onze tafels alleen maar op de knop offerte te klikken.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website