Tafelvoetbal outdoor

Onbeperkt plezier met een outdoor voetbaltafel

Wist u dat u tafelvoetbal outdoor kunt spelen? HeBlad heeft een ijzersterke outdoor voetbaltafel in het assortiment waar jong en oud zich lekker mee uit kan leven. Het is een van onze kwalitatief hoogwaardige producten die bestendig is tegen alle elementen.

Uitleven met een outdoor voetbaltafel

Iedereen heeft ongetwijfeld wel eens een keer achter een tafelvoetbalspel gestaan. Het is het ideale spel om te spelen met zijn tweetjes, of zelfs met vier of meer personen. Normaal gesproken is dat een spel dat binnen wordt gespeeld, maar HeBlad heeft voor u een perfecte tafel voor buiten in de aanbieding. Net als al onze andere producten is ook deze outdoor tafelvoetbal van onverwoestbaar materiaal gemaakt. Een tafel uit een stuk gegoten beton, overgespoten met hoogwaardige antracietlak. Stangen, bouten en moeren van roestvrij staal, poppetjes van onbreekbaar kunststof. Als we bij HeBlad iets moeten maken dat niet kapot mag gaan, dan halen we ook alles uit de kast! Zodoende kunnen wat ons de gemoederen hoog oplopen als er een wedstrijd gespeeld wordt, zelfs na een paar jaar in de meest extreme weersomstandigheden is onze tafel nog net zo sterk als toen we hem voor het eerst in uw openbare ruimte neer hebben gezet!

Opties bij uw outdoor tafelvoetbal spel

Wilt u tafelvoetbal outdoor spelen, dan is er natuurlijk nog een onmisbaar element: de bal! Bestelt u bij ons een outdoor voetbaltafel, dan krijgt u hier zes balletjes bij. We kunnen u daarnaast nog een keuze bieden als het op de spelers op het veld aankomt. Standaard verschijnen deze in zwart en wit op het veld, maar we hebben ook nog zes andere kleuren waar u uit kunt kiezen. Het gaat hierbij om de kleuren rood, blauw, geel, groen, paars en oranje. Zo kunt u de tafel bijvoorbeeld aanpassen aan de kleuren van uw school, of als u een tafel bestelt om bij uw voetbalclub neer te zetten, de kleuren van uw team.

 

Hoogwaardige kwaliteit, hoogwaardige service

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over ons outdoor tafelvoetbal spel of een van onze andere producten. We kunnen samen bekijken waar de tafel het beste geplaatst kan worden. We leveren het tafelvoetbal outdoor met een van onze vrachtwagens, waarmee we deze tafels al door heel Europa hebben afgeleverd. Op onze site staan vele referenties van tevreden klanten, waarbij u ook op foto's kunt zien hoe de tafels er op locatie bijstaan.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website