Betonnen picknickset 

De betonnen picknickset ziet u tegenwoordig overal. In het park en in het bos, bij een speeltuintje en aan fietsroutes. Een plekje om even te genieten van het weer, de natuur en de rust. Ook zijn de picknicksets favoriete ontmoetingsplaatsen in een stad of dorp. Jongeren maar ook ouders met kinderen en ouderen vinden elkaar daar. Op deze website kunt u kiezen uit betonnen picknicksets in verschillende uitvoeringen, kleuren en maten.

Betonnen picknickset Standaard en DeLuxe

HeBlad ontwikkelde verschillende picknicksets. U heeft de keuze uit een Standaard en een DeLuxe uitvoering van de betonnen picknickset. Het grote verschil tussen deze twee uitvoeringen is dat de standaard modellen betonnen zittingen hebben en de DeLuxe uitvoering heeft zittingen van Bamboe. Zowel de Standaard als DeLuxe picknickstes zijn in drie verschillende kleurnuances te verkrijgen. Namelijk Naturel Beton, Antraciet gelakt beton of door-en-door Antraciet Beton.

Onderplaten

Op de foto's ziet u bij de verschillende betonnen producten betonnen onderplaten. Deze zijn ook bij ons verkrijgbaar. Met deze betonnen onderplaat weet u zeker dat de picknicktafel stabiel staat. Heeft u vragen over het plaatsen van de betonnen picknickset? En wenst u advies over het bijbestellen van de betonnen onderplaat? Neemt u dan gerust contact met ons op!

XL Picknickset of multi-speltafel

Naast de betonnen picknickset Standaard en DeLuxe kunt u ook kiezen voor een picknickset met daarop spelborden. Op deze zogenaamde multi-spellentafel zijn drie spelborden geïntegreerd. Zo speelt u buiten samen gezellig een potje dammen, schaken of Ludo. Heeft u veel ruimte of een openbare ruimte met veel toeloop? Of wilt u een compleet voetbal of hockeyteam aan één tafel plaats laten nemen? Dan is de Picknickset XL ideaal! Natuurlijk zijn de multi-speltafel en de Picknickset XL ook in verschillende varianten te verkrijgen. 

Betonnen statafels

Naast de betonnen picknickset produceert HeBlad betonnen statafels. Sportverenigingen en scholen gebruiken deze veelvuldig. Ideaal voor in de pauze en voor de toeschouwers tijdens een wedstrijd. De Statafels zijn vanzelfsprekend ook in de drie genoemde kleurnuances verkrijgbaar.

 

Video's

Betonnen picknicksets bij V.V. Bladella 

Levering van betonnen picknickset door HeBlad 

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Gemeente Borsele Picknickset DeLuxe Antraciet 16-07-2021 Diewegen
Bunnikgroep B.V. Picknickset Standaard Antraciet 13-07-2021 Zoetermeer
Depot gemeente Maastricht Picknickset DeLuxe Rolstoeltoegankelijk 12-07-2021 Maastricht
wijk Stadshagen Grassenbuurt Onderplaat Picknickset Antraciet-Beton 09-06-2021 Zwolle
Gebr. Griekspoor B.V. Picknickset Standaard 15-07-2021 Nieuw- Vennep
Roer College Schondeln Picknickset Standaard Antraciet Ovaal 25-06-2021 Roermond
Donkergroen B.V. Onderplaat Picknickset Antraciet-Beton 21-05-2021 Benningbroek
Werf Picknickset Standaard 28-05-2021 Hoofddorp
Erwin Mossel Picknickset Standaard Antraciet 20-05-2021 Den Haag
Hydro West Onderplaat Picknickset Antraciet-Beton 21-05-2021 Zwaag

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten