Straatmeubilair beton

HeBlad voor stevig, stijlvol straatmeubilair

Straatmeubilair heeft een belangrijke functie in het hedendaagse leven. Het draagt bij aan het uiterlijk en de leefbaarheid van een buurt, park of straat. Straatmeubilair moet er niet alleen mooi uitzien, het moet ook stevig zijn. Niet alleen om het gewone gebruik op te vangen, maar ook om vandalisme te kunnen weerstaan. U kunt geen steviger parkbanken en picknicktafels vinden dan ons betonnen straatmeubilair. We hebben in ons assortiment picknicksets en straatbanken, maar ook pingpongtafels en tafelvoetbalspellen.

Waarom we voor straatmeubilair beton gebruiken?

HeBlad is specialist op het gebied van beton straatmeubilair. We gebruik hier beton voor, om een aantal redenen. Beton is een zeer sterk materiaal. Het weerstaat de elementen en is daarnaast praktisch onverwoestbaar. Betonnen straatmeubilair zal door eventuele vandalen ook niet snel van zijn plaats getild worden. Daarnaast is beton een materiaal waar veel mee mogelijk is. We kunnen onze picknicksets en tafeltennistafels uit een enkel stuk beton gieten, wat alleen maar bijdraagt aan de duurzaamheid. En als het beton door ons bewerkt is, dan ziet het er gewoon strak en netjes uit. Dit zijn allemaal redenen waarom we voor ons straatmeubilair beton als grondstof gebruiken.

Mooi beton meubilair van HeBlad

We houden er bij HeBlad van om een beetje variatie in onze modellen aan te brengen. Veel mensen realiseren zich niet wat er allemaal mogelijk is als beton. We verkopen een straatbank die bestaat uit een basic, langwerpig stuk beton, maar hebben ook onze set Romana, die er uitziet alsof hij zo uit het oude Rome komt. Er is op het gebied van beton straatmeubilair simpelweg heel veel mogelijk, zoals u dat op onze website ook kunt zien.

Meer betonnen straatmeubilair op onze website

Op onze website vindt u een grote variatie aan beton straatmeubilair. Dit staat onderverdeeld in meerdere categorieën, te weten Pingpongtafels, Picknicksets, Banken, Tafelvoetbal en Overige. Van elk model dat u op deze pagina's ziet staan is een aparte productpagina aanwezig. Op deze pagina staan meerdere foto's van het model, alle gegevens en referenties van tevreden gebruikers. Ook vindt u hier een productsheet en detailtekening, zodat u zich een goed beeld kunt vormen. U kunt op deze pagina's ook simpel een offerte aanvragen. Contact met ons opnemen kan natuurlijk ook, we staan altijd klaar voor uw vragen en geven graag advies over onze producten. U zult zien waarom wij voor ons straatmeubilair beton gebruiken.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website