Stenen picknicktafel

Stevige stenen picknicktafels van HeBlad

Een mooie, stenen picknicktafel kan een verrijking zijn voor elke openbare ruimte. Op een schoolplein, in een park of in een speeltuin... Stenen picknicktafels worden door uw bezoekers, klanten of scholieren altijd op prijs gesteld. Het is de ideale plek om lekker in de open lucht te picknicken, knutselen of gewoon even te ontspannen. Door de duurzaamheid van het materiaal zullen we voor de picknicktafel steen altijd als materiaal gebruiken.

Een gevarieerd aanbod aan stenen picknicktafels

Een picknicktafel hoeft er niet altijd hetzelfde uit te zien, en daarom hebben we een grote variatie in ons assortiment. We hebben naturel tafels in beton kleur, alsmede opvallende antraciet gelakte tafels. Daarnaast hebben we ook veel variatie als het op vorm aankomt. Naast de standaard tafel die u naar alle waarschijnlijkheid wel eens tegen bent gekomen hebben we ook extra lange tafels, ovalen tafels en onze opvallende Romana tafels. Eventueel kunnen we u ook nog een tafel aanbieden die speciaal is ontworpen om het ook voor mensen in een rolstoel mogelijk te maken makkelijk een plekje te zoeken.

Stoelen en banken

De stenen picknicktafel van HeBlad is standaard uitgerust met stenen banken. Ook deze hebben we in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen voor een picknicktafel steen look, met al dan niet antraciet gelakte banken, of kiezen voor onze Deluxe modellen. Bij deze modellen zijn de banken voorzien van een tweetal bamboe planken. Deze planken zijn vervaardigd van bamboe met het FSC keurmerk, die daarnaast ook de hoogste duurzaamheidsgraad hebben. Als u bij ons een stenen picknicktafel bestelt weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt waar u lang van kunt genieten!

Ervaren tafelbouwers

HeBlad is een bedrijf met veel ervaring op het gebied van het vervaardigen van meubilair voor openbare ruimtes. We maken niet alleen onze picknicktafel steen look, met bijbehorende banken, maar hebben ook veel expertise op het gebied van outdoor pingpongtafels en tafelvoetbalsets. We hebben onze eigen vrachtwagens, waarmee we onze kwalitatief hoogwaardige producten door heel Europa vervoeren. We weten door onze jarenlange ervaring hoe deze betonnen producten vervaardigd moeten worden, maar ook hoe we ze dusdanig moeten monteren dat u vele jaren van uw outdoor meubels kunt genieten. Voor meer informatie kunt u rondkijken op onze website, of gewoon eens vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ook altijd eenvoudig een offerte aanvragen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website