Tafelvoetbal buiten

Buiten tafelvoetballen met een ijzersterke tafel van HeBlad

U kent waarschijnlijk de outdoor tafeltennistafels van HeBlad wel, die op steeds meer plekken door heel Nederland en de rest van Europa een plekje vinden? Maar wist u dat wij ook een kwalitatief hoogwaardige buiten voetbaltafel in ons assortiment hebben? Hiermee kunt u tafelvoetbal buiten spelen, waarbij u niet bang hoeft te zijn voor de weersomstandigheden. De tafel is erop gebouwd om alle extreme weersomstandigheden zonder problemen te kunnen doorstaan.

Een kwaliteits buiten voetbaltafel

Bij HeBlad begrijpen we dat een voetbaltafel buiten aan bepaalde kwaliteitseisen moet voldoen. We vervaardigen onze buiten voetbaltafel dan ook louter uit de stevigste materialen. Neem de tafel zelf: deze is gegoten uit één stuk hoogwaardig beton, dat we daarna hebben bewerkt met onze antracietlak. De stangen waar de poppetjes aan zitten, alsmede de doelen en gebruikte boutjes en moertjes, zijn van roestvrij staal. Dit is ijzersterk en kan alle weerselementen aan. De voetbalstangen bewegen rond door ook al zo stevige nylon bussen, terwijl de poppetjes van onbreekbaar kunststof zijn gemaakt. Dat klinkt niet alleen heel stevig, we garanderen dat dit het ook is. Per slot van rekening wilt u niet dat die mooie voetbaltafel buiten staat en na een paar keer vriezen al aan vervanging toe is!

De veelzijdige, veilige voetbaltafel

Als u bij ons een voetbaltafel koopt, dan wordt deze standaard geleverd met zes balletjes. De poppetjes in het spel zijn wit en zwart, net als de scoreborden die zich bij de doelen bevinden. Eventueel zijn deze kleuren ook aan te passen. We hebben hiervoor zes andere kleuren kunststof beschikbaar, te weten rood, blauw, geel, groen, oranje en paars. Op deze manier kunt u heel wat verschillende teams samenstellen. Net als de andere producten uit onze catalogus is ook onze voetbaltafel buiten helemaal vandalismebestendig. Er zijn altijd lolbroeken die zich vervelen en zich uitleven op buitenmeubilair, maar bij onze producten maken ze geen kans. U bent er dan ook verzekerd dat kinderen die een potje willen tafelvoetballen dit zonder problemen zullen kunnen doen! Wij zorgen er zelf voor dat uw tafelvoetbal buiten neer wordt gezet. We hebben onze eigen vrachtwagens, waarmee we door heel Europa rondrijden om onze producten te installeren. Voor meer informatie over ons tafelvoetbal buiten en onze andere producten kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Elders op de site vindt u hier alle contactinformatie voor die u nodig heeft.
 

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website