Picknicktafel

De ideale picknicktafel van HeBlad

Als u een picknicktafel geplaatst wilt hebben in uw openbare ruimte, dan stelt u daar een aantal eisen aan. Een dergelijke tafel moet sterk en vandalismebestendig zijn, maar er ook mooi uitzien en iets bijdragen aan de plek waar u hem plaatst. Voor dergelijke picknicktafels moet u bij HeBlad zijn. Wij hebben jarenlange ervaring met het vervaardigen van picknicktafels en produceren picknicksets van uitzonderlijke kwaliteit, die al door heel Europa een plaatsje gevonden hebben.

Mooie, stevige picknicktafels van HeBlad

Voor een mooie picknicktafel voor uw openbare ruimte bent u op deze site op de juiste plek. U heeft hier een ruime keuze uit verschillende modellen, die we in verschillende uitvoeringen voor u beschikbaar hebben. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een van onze standaard modellen. Deze zijn gemaakt van stevig beton. Deze tafels zijn verkrijgbaar in de kleur naturel beton, of antraciet gelakt. Ongeacht welke kleur u kiest zien de tafels en bijbehorende banken er mooi strak uit en zult u er door het stevige materiaal jarenlang van kunnen genieten. We hebben ook luxere uitvoeringen van onze picknicksets, waarbij de banken die bij de tafels horen zijn voorzien van een zitting die is gemaakt van bamboe. Dit is dusdanig bewerkt dat ook deze jarenlang mee kunnen. Sowieso zijn al onze producten nagenoeg hufterproof!

Speciale modellen picknicktafel

Heeft u een openbare ruimte waar u speciale eisen voor heeft, dan kan dit ook bij HeBlad. We hebben bijvoorbeeld tafels die rolstoelvriendelijk zijn. Het blad van deze picknicktafels loopt dusdanig ver door dat ook iemand met een rolstoel er zonder problemen aan plaats kan nemen. Ook hebben we extra lange tafels, waar meer mensen dan aan een normale tafel aan kunnen zitten. We hebben dan ook nog onze mooie serie Romano, een op het oude Rome geinspireerde serie tafels en banken die echte eyecatchers zijn. Net als al onze andere tafels zijn ook deze uitvoeringen ijzersterk en duurzaam. Op onze site vindt u al de verschillende picknicksets handig bij elkaar. Klik op een van de modellen voor meer informatie, waarbij u met een druk op de knop offerte vrijblijvend een passende offerte krijgt opgestuurd. Uiteraard kunt u ook persoonlijk contact met ons opnemen, waarna we uw wensen met u doornemen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.

Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf Nederland onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands

Doorgaan naar de huidige website
Sehr geehrter Besucher,

Wir haben feststellen können, dass Sie von Deutschland aus unsere Website besuchen.

Wählen Sie bitte Ihre gewünschte Sprache:

Deutsch
Nederlands

Fahren Sie mit der aktuellen Website
Kære besøger,

Vi kan se, at du besøger vores hjemmeside fra Danmark.

Vælg det ønskede sprog:

Dansk
Deutsch
Nederlands
English

Fortsæt til den nuværende hjemmeside
Dear visitor,

We have detected that you are visting our website from Great Britain.

Please select your preferred language:

English
Nederlands

Continue to current website.
Chère visiteur,

Nous avons détecté que vous êtes de la France visitez notre site Web.

Sélectionnez la langue que vous voulez:

Français
Nederlands

Continuez vers le site actuel.
Geachte bezoeker,

We hebben gedetecteerd dat u vanaf België onze website bezoekt.

Selecteer de door u gewenste taal:

Nederlands
Français
Nederlands
Français

Doorgaan naar de huidige website